Čiernobiela - neporaziteľná kombinácia

Zatvorte za sebou dvere a vytvorte si v obývacej izbe svoj vlastný svet! Pri výbere čiernobieleho nábytku voľte jednoduché línie. Uzdu fantázii skúste povoliť pri textíliách a dekoráciách. Nešetrite motívmi rozkvitnutých kvetov a geometrických vzorov. Aby ste predišli pochmúrnej nálade, ponechajte prevahu bielej. Rozžiaria miestnosť a dovolia vyniknúť čiernej.

Čiernobiela kombinácia farieb pristane predovšetkým obývacej izbe

Čierna vedie

Ak sa opýtate znalcov na najpoužívanejšiu farbu v interiérovom dizajne, väčšina opýtaných uvedie čiernu. Trend pochádza z Paríža a nosí sa všade. Na stenách, bytovom textile, spotrebičoch aj na nábytku. Obliekli si ju dokonca aj dekorácie, od ktorých by ste to nečakali – veľkonočné vajíčka alebo vianočné ozdoby. Aby však nepôsobila jednoducho, využívajú dizajnéri harmóniu kontrastu.

Nech vyniknú prísady

Namixujte si ostrý kokteil vašej kuchyne a jedálne. Nevynechajte najdôležitejšiu ingredienciu – červené chilli papričky. Množstvo závisí len na vás. Ak neobľubujete pálivú príchuť, pridajte do nej pomaranč alebo jablko. Po dávke povzbudzujúceho nápoja si skontrolujte kuchynské vybavenie. Nechýba vám práčka alebo chladnička v trendových farbách?

Čierne doplnky v bielej kuchyni môžete doplňte drevenými prvkami

Diabolská trojica

Doprajte si zaslúžený odpočinok. Použite nové estetické a materiálové riešenie. Pôsobivý efekt dosiahnete aplikáciou lakovaného skla. Využite trendové farby vo svoj prospech. Jednotlivé odtiene sa hrajú so svetlom, ozvláštňujú vašu miestnosť. Čierna pohltí v spálni nadbytočnú energiu z úspešne zvládnutého dňa. Biela navodí pocit čistoty a dokonalosti, červená vás pri rannom vstávaní dobije energiou. A deň môže začať!

Elegantné osvieženie

Zostaňte štýloví aj v kúpeľni. Preberte sa prúdom studenej vody a pohľadom na čerstvé rezané kvety. Doprajte si ich častú farebnú obmenu. Pokiaľ sa vám zdá, že je kúpeľňa malá, využite lesk zrkadiel a lakovaného nábytku. S čiernou teda radšej šetrite. Eleganciu podčiarknete využitím pochrómovaných doplnkov.

Čiernobiela kombinácia v kúpeľni pôsobí dizajnovo

Neobvyklé kráľovstvo

Keď sa rozhodnete pre netypickú kombináciu v detskej izbe, majte stále na zreteli, že deťom patrí hravý svet. Doprajte im ho v krivkách a vzoroch na textíliách či doplnkoch. Nechajte deti, nech si zvolia pár drobností v obľúbených farbách. Návštevníkom izby čosi napovedia o rodiacom sa charaktere.

10 základných pravidiel pri farbách v interiéri, ktoré by mal každý poznať (článok v angličtine - zdroj mymove.com).

Súvisiace produkty

Prečítajte si tiež

  • Salone del Mobile 2022 - dizajnová jazda v Miláne
    2022-07-15 721

    Jubilejný 60. ročník veľtrhu Salone del Mobile nesklamal. Dychberúce expozície, kreatívne inštalácie a inovatívne koncepty odhalili, akým smerom sa budú uberať trendy.

  • Premeny v kúpeľni
    2023-01-06 492

    Obvyklá biela, klasické zásuvky a poličky dávno nábytku v kúpeľni nevládnu. Skrinky nekompromisne strácajú vlastnú tvár a nechávajú sa unášať na vlnách trendu pre obývacie izby a kuchynský nábytok.

  • Poradca Feng Shui (či Feng Šuej), ktorý nám pomôže zariadiť bývanie
    2023-03-16 581

    Každý z nás sa viac či menej pri zariaďovaní nového bývania riadi určitými štandardmi, možno niekedy i zaužívanými stereotypmi. Povzneste svoje bývanie s Feng Shui.

  • Kuchynská zástena – detail, na ktorom záleží
    2023-02-27 809

    Cestu k pocitu dobre vykonanej práce po peripetiách s výberom kuchynského nábytku a spotrebičov vám môže skomplikovať päťdesiat centimetrov priestoru medzi spodnými a hornými skrinkami.

  • Doprajte obývacej izbe svieži dych!
    2023-02-15 259

    Nenáročnými trikmi v duchu najnovších trendov vám pomôžeme obývaciu izbu vyladiť tak, aby ste sa nej za všetkých okolností cítili ako na dovolenke.

  • Svetlo ako liek podľa Feng Shui (či Feng Šuej)
    2023-02-07 338

    Učenie o harmonickom bývaní tvrdí, že dobre osvetlená miestnosť prináša aj dostatok pozitívnej energie. Toto tvrdenie však nestačí, pozitívna energia nefunguje na stlačenie vypínača.

Zdieľajte článok

  • Registrácia

Registrácia nového účtu

Máte už účet? Namiesto toho sa prihláste