Zdravé bývanie! Alebo bývajte podľa Vasati

Spálne

Posteľ majte orientovanú tak, aby hlava nesmerovala na sever. Na vaše telo by tak v noci pôsobil zemský magnetizmus a nebolo by schopné regenerácie. Všetky ostatné smery sú dobré. Keď spíte s hlavou smerujúcou na juh, prospieva to zdraviu, východný smer pomáha duševnému a duchovnému rozvoju a západ prináša blahobyt. Do spálne by ste mali umiestniť cennosti a peniaze.

Moderné a praktické bývanie podľa Vasati

Obývacie izby a pracovne

Pokiaľ sa nachádzajú na severovýchode, dajte na stôl nádobu s čerstvou pitnou vodou. Sedaciu súpravu umiestnite tak, aby ste sa počas rozhovoru s hosťami pozerali na východ alebo na sever. Oranžové steny vás budú inšpirovať, biela a farby zeme vám dodajú pocit bezpečia.

Detské izby

Najvhodnejšia je západná časť bytu a intenzívne pestré farby na stenách. Podporujú vnímanie a rozvoj.

Moderné a praktické bývanie podľa Vasati

Kuchyne a jedálne

Mali by byť od seba oddelené, pretože sú to dva priestory s rozdielnou kvalitou. Pokiaľ to nie je možné, snažte sa aspoň umiestniť jedálenský stôl ku západnej stene. V kuchyni by mali byť ťažšie časti kuchynskej linky a chladnička umiestnené na severozápade a sporák na juhovýchode. Ideálna farba pre rozvoj kuchárskeho umenia je biela. Miesto na odpadkový kôš by malo byť na juhozápade kuchyne.

Vstupná chodba, hala

Mali by byť čo najsvetlejšie. Ak máte v byte dlhú a úzku chodbu, umiestnite na steny veľké zrkadlá, ktoré priestor rozšíria a presvetlia. Vylepší sa tak energia v tomto priestore.

Moderné a praktické bývanie podľa Vasati

Radíme:

Všeobecne by mali byť zrkadlá zavesené na východnej a severnej strane, hodiny na južných stenách miestnosti. Motívy obrazov, hlavne prírodné, by mali pôsobiť pozitívne a inšpiratívne a napomáhať harmonizácii priestorov. Nevešajte na stenu negatívne a pochmúrne obrazy. Vyberajte tie s pozitívnym nábojom.

Priestory slúžiace rozdielnym činnostiam by mali byť od seba oddelené. Obývacia izba slúži na iný účel než jedáleň. Súkromným územím je kuchyňa, do ktorej by návštevy nemali vstupovať.

Najzdravšie svetlo je svetlo zo samotného slnka, pretože život vznikol pod vplyvom slnečného žiarenia. Východná časť bytu a ranné svetlo majú na ľudský organizmus mimoriadne priaznivý účinok. Použite sviečky, posilníte tým element ohňa tam, kde chýba. Mal by byť prítomný v juhovýchodnej časti každej miestnosti. Farbu miestnosti môžete zladiť s osobou, ktorá ju používa. Každá farba umocňuje vplyv inej planéty, preto by sme mali vedieť, ktoré na nás majú pozitívny vplyv.

Moderné a praktické bývanie podľa Vasati

Pre zvedavých čitateľov odporúčame navštíviť túto stránku, ktorá sa celá zaoberá dizajnom Vasati.

Prečítajte si tiež

  • Ako si zariadiť bývanie rýchlo, štýlovo a lacno?
    2023-01-24 711

    To je zrejme heslo väčšiny mladých rodín. Naši mladí hostitelia si s výzvou poradili a upravili bývanie tak, aby ho opticky zväčšili, získali tak dojem priestrannejšej domácnosti.

  • Ako vybrať koberec?
    2022-11-23 496

    Skúsme sa spoločne pozrieť na to, ako oživiť podlahu. V súčasnej dobe sú celoplošné koberce na ústupe, ale o to väčšej popularite sa tešia solitérne kusy.

  • Ako usporiadať miestnosť?
    2023-01-13 720

    Ako navrhnúť dispozíciu domu, ktorá umožní využívať každú časť obytného priestoru skutočne, ktorá nevytvára hluché miesta a miestnosti orientuje správne vzhľadom na svetové strany?

  • Kde sa spí najlepšie, ako situovať spálňu?
    2022-10-28 261

    Kde sa spí najlepšie? Samozrejme tam, kde je príjemne. Ani zima, ani teplo a hlavne dostatok čerstvého vzduchu. Ste ranný typ? Zvoľte si spálňu na východ!

Zdieľajte článok

  • Registrácia

Registrácia nového účtu

Máte už účet? Namiesto toho sa prihláste